Ask A Question
0

Converse Prix Pas Cher

Asked by tommie37 on 03/14/2019 at 10:14 PMJe kunt het ophalen op www.easyfootrun.com

We gaan weg van de zomer met elke dag die Converse Prix Pas Cher en als je het nog niet hebt gemerkt, zijn er genoeg grote merken die zich voorbereiden op de winter met een weerbestendig bovenmateriaal op enkele van hun meest beroemde silhouetten (we zien je Air Max 1 en Air Max 90). Niet één om buiten te blijven, Converse is terug met een gloednieuwe Chuck Taylor All Star-collectie met de beroemde winterized Polartec - de eerste keer dat het materiaal ooit op een sneaker te zien was.

Memorial Day Converse Solde niet zo veel snellere sneaker releases als sommige van de andere feestdagen op de kalender, maar er zijn zeker een paar sneaker comapnies die profiteren. Dit jaar gaat Converse die route met het ontwerp van de Converse Chuck Taylor All Star jaren '70 Vintage Vlag ', dat is beperkt tot minder dan 1.300 paar. De schoenen nemen een verkeerde benadering om het volledige vlageffect te bereiken, met de juiste schoen die gaat strepen en de linker schoen die sterren gaat.

Het is die tijd van het jaar waarin we de klassieke canvasstyling van de Converse Avis High zien herleven. De huidige versie valt precies in het verlengde van wat Converse in het verleden heeft gedaan - genade het tijdloze silhouet met een dierenprint die feestelijk genoeg is voor de warmere maanden. De incarnatie van de jaren 70 wordt geraakt door witte en zwarte zebrastrepen terwijl de tussenzool wordt verlengd voor een extra opgetilde rit.

De Converse Moins Cher in deze camouflage-colorway lijkt misschien een truc om te rijmen met recente camo obseesies, maar deze sneaker heeft eigenlijk een lange geschiedenis van het aantrekken van dit soort prints. Je zou Chucks in Camo al in 1984 kunnen pakken, hoewel het de moeite waard is te vermelden dat het patroon hier niet precies hetzelfde is als het patroon dat er is gevonden.

Hoewel andere Converse Soldes Brand misschien veel meer aandacht heeft getrokken dit jaar voor hun OG-achtige releases, laten we de grote vooruitgang in dat domein van Converse niet vergeten. We hebben het over de Converse First String uit de jaren 70 Chuck Taylor, een schoen die een grotere opbouw heeft behouden in lijn met de eerste paren die vier decennia geleden werden geraakt.

Responses

No responses yet. Be the first one!