Ask A Question
0

nike air more money nautical

Asked by ylroegmu on 03/13/2019 at 10:39 PMnike sko dame lyserødNike Air More Money debuterede tilbage i 1996 og skændt ændrede sneaker spillet med sin outlandish design og liberal brug af Air lommer, sammen med Air More Uptempo.

nike sko mænd sort 2019Air More Money lavede sin officielle debut sent i sidste år, hvilket gav os en ny Nike-silhuet, der slog sammen den klassiske Air More Uptempo ydersål med den stilfulde Air Money-øvre. Nu får vi endnu en farvelægning til den hyped-up hybrid, der er til tiden for den rigtige sommervarme.

nike sko hvid grønKlædt i et sort, topmøde hvidt og metallisk tin farve system. Denne Nike Air More Money har en sort neopren øvre fremhævet med et crinkled læder overlay. Skoen leveres også med to reversible blonder i enten sort ruskind eller læder oven på en hvid mellemsål og sort gummi ydersål.

nike air more money nauticalDen øvre er konstrueret med iriserende materiale, der forstyrrer lyset og producerer forskellige farvetoner ved refleksion. En hylde, der dækker vristen, har en fed "LOS" og "ANGELES" -tekst, men skoen kommer også med et ekstra "MORE PENGE" -skind til en minimalistisk følelse.

https://www.tilbudsnkrs.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!