Ask A Question
0

Nike Air Force 1 Sale

Asked by 4a2obb5d on 03/13/2019 at 4:48 AMDeze daling is voor de fans van deNike Air Max Vrouwen. Iedereen heeft zijn voorkeur, en deze hoge toppen met de riem geven je de stijl uit de jaren '80 van de oude school voor een mooie retro-look. De AF1 is in 1982 geboren en is nog steeds een van de nieuwste paar schoenen die je vandaag kunt kopen.

DeNike Schoenen Witis een klassiek en baanbrekend silhouet dat arriveert in een gloednieuwe Black and Photo Blue colorway. Het bovenwerk is gemaakt van een bovenwerk van echt leer met een gewatteerde enkelrand voor een comfortabele pasvorm bovenop een stevige rubberen buitenzool voor duurzame tractie. De mix van het zwarte su├Ęde bovenwerk met een tweekleurige Swoosh zorgt voor nog een andere solide colorway in de diepe erfenis van de sneaker.

Deze keer geeftNike Schoenen Zwartde luchtmacht een premium behandeling, waarbij ze kiest voor een bovenwerk van zwarte nubuck met gratis stiksels. Het hoogtepunt van de schoen is het oversized jelly-juweel Swoosh aan beide zijden dat begint als een lichtpaars genaamd "Active Fuchsia" en geleidelijk overgaat naar een aqua-blauw. Deze iteratie heeft ook bijpassende inlegzolen en een gelei mini-swoosh op de hiel.

Hip Hop, de meest expressieve en aangrijpende cultuur ter wereld, nam en bood de gelegenheid geboden door deNike Air Force 1 Sale. Het gaat maar laten zien - wanneer je de cultuur iets geeft, geeft de cultuur terug. Dat is waarom, het feit blijft, dat de zwarte kinderen Luchtmachten dragen.

https://www.witroze.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!