Ask A Question
0

Adidas Superstar outlet online sverige

Asked by romanparker on 02/01/2019 at 9:08 PM

Posted Image

Du kan hämta den från www.skortmall.com

Från OG ser till de femtio nyanser av Pharrells Supercolor-paket, har Adidas Superstar outlet online sverige sett lite av allt redan för årets årliga firande av Adidas Originals. Nu ser den ikoniska shelltoe sneaker en annan ny version, som tycks låna en titt från några av sina mocka-konstruerade bröder som Campus, med en full mocka övre. Den lyxiga konstruktionen stämmer överens med 80-talets konstruktion av Superstar, komplett med platt läder tunga och vitvit sål och shelltoe för en autentisk gammalskola.

Adidas Superstar outlet sverige stora tryck för de ikoniska Superstar-marscherna i år genom att ge den skaliga sneaker en ny helt ny takt med "Pixel Camo" -konstruktionen. Den unika behandlingen karakteriseras av en premium läder övre perforerad strategiskt för att bilda subtila former av kamouflage över den övre. För färgvägen vi ser här får du en övervägande vit övre accenterad med marinblå i tungan med en modifierad form och hälflik.

Det kan bara vara februari, men Superstar år av Adidas Superstar Factory Store Sverige har full effekt. Den ikoniska skal-toed sneaker får ett nytt friskt utseende som läggs till sin repertoar, med denna allt-blå-allt-utgåva i mocka. Från toppen till botten är en dash metallisk guld den enda andra färgen du ser, eftersom även tunga och hälbranschen får en tonalpräglad behandling.

Adidas Superstar år får ett annat bidrag med denna exotiska makeover bara för damerna. Kvinnorna Adidas Superstar Butik Sverige får både en metall shelltoe och pony hår övre, också detaljerad med reptil-texturerat läder för ett unikt och snyggt utseende som lägger till den årliga firandet av den ikoniska låghögskosko.

Vad som kan se ut som en nästan all svart livsstilversion av retroskoen för tillfället är Adidas Superstar Online Sverige XENO så mycket mer. All-Star Weekend är alltid den mest lämpliga tiden för ett varumärke som mästare för ny teknik och ger oss en titt på några av de mer flashigare valen i ett märkes tidiga årars arsenal, och det nya adidas XENO-materialet passar rätt in under de starka lamporna och lagt till uppmärksamhet helgen får. XENO lyckas påminnas om 3M i hur tyget tänds under reflekterat ljus, bara utseendet anpassas genom att visa en regnbågsarray av färger.

Responses

No responses yet. Be the first one!