Ask A Question
0

puma suede classic

Asked by jhjhhhhhs on 02/01/2019 at 12:40 AMpuma sko hvide og grønneFor at forstå, hvor Puma Suede kom fra, skal du først forstå, hvor Puma-selskabet kom fra. Det er ikke en historie om boardrooms og buyouts, det er en historie om brødre i blodfejder. Det er en twisty fortælling om iværksætterånd, nazistiske magt og to af de største sportswear virksomheder i verden i dag.

puma sko dame sortI 1924 startede Rudolph "Rudi" Dassler og Adolph "Adi" Dassler, to brødre fra Herzogenaurach, Tyskland, en lille by uden for Nürnberg, et skoselskab kaldet Dassler Brothers Shoe Factory i deres mors vaskeri.

puma sko mænd 2019Puma beskriver Thunder Desert som en "naturkraft - og mode." Udgivet tidligere i år, har de et design inspireret af 90'erne blandet med et unikt moderne og stilfuldt twist. De nyeste farveveje i den populære Puma Thunder Desert er sort / sort eller hvid / sejl og udformet med premium materialer.

puma suede classicBegge modeller har en kombination nubuck og mesh øvre, faux dyr hud, pull tabs og en chunky sole. Tjek billederne for de udsøgte detaljer.

https://www.nicestil.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!