Ask A Question
0

adidas sambarose zwart

Asked by mkskjfhgd on 01/09/2019 at 1:48 AMadidas schoenen heren goedkoopGekenmerkt door een superzool rubberen zool van 3 cm, geeft de Sambarose je die extra touch, waardoor ze perfect zijn om te combineren met overalls en zomerjurken. Een luxe bovenwerk van leer geeft de schoen een premium-look in een klassieke monochrome kleur wit / zwart / Gum5.

adidas schoenen dames rozeDe platformschoenen zijn terug dankzij de wedergeboorte van de mode van de jaren 90, dus nu is het de perfecte tijd om je handen te krijgen op de zool van het platform van 3 cm op het display adidas Sambarose Rosa Gum. Dit paar voegt extra stijlreferenties toe en valt op door zijn luxe lederen bovenwerk met slangenleren reliƫfleder.

adidas schoenen wit met blauwHet klassieke Samba-merk verschijnt in goud aan de zijkant, terwijl het logo van de klaver van het merk op de tussenzool en de tong opvalt. Gebaseerd op de iconische Samba-voetbalschoen van adidas, blijft de Sambarose trouw aan die klassieke vorm en design met een fashion-forward touch.

adidas sambarose zwartDe platformschoenen komen weer terug in de mode dankzij de heropleving van de jaren 90-mode, dus nu is het de perfecte tijd om de 3cm-platformzool van adidas Sambarose Verdi Gum te bemachtigen. Dit paar voegt extra stijlreferenties toe en valt op door zijn luxe lederen bovenwerk met slangenleren reliƫfleder.

https://www.newbsports.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!