Ask A Question
0

Adidas Pure Boost Opruiming

Asked by lamarfeest97 on 01/06/2019 at 9:53 PMJe kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

Hardloop- en lifestylefanaten zijn de afgelopen anderhalf jaar zowel in de Adidas Pure Boost Opruiming als in de NMD-categorieën massaal geweest voor het comfort, het strakke ontwerp en de Primeknit- en Boost-technologieën die overal worden gebruikt. Nu komt de volgende evolutie van hardloopschoenen uit de drie strepen in de vorm van de adidas Pure BOOST. Geïnspireerd door hardlopers 'die elke run als een kans om te verkennen beschouwen', zit de Pure BOOST op een 8 mm Boost tussenzool met een bijgewerkte bredere voorvoet voor extra ondersteuning bij het navigeren langs bochten langs de gebaande paden of zelfs in de overvolle scherpe bochten van de stadsstraten . De adidas Pure BOOST beschikt ook over een bijgewerkt, gebreid bovenwerk (hoewel ons wordt verteld dat het hier niet noodzakelijk om Primeknit-technologie gaat). Een dubbel gewikkelde tong zorgt ervoor dat de natuurlijke beweging van de voet samenvalt met de flexibiliteit van het gebreide geheel.

Primeknit en Adidas Pure Boost Online Kopenzijn de laatste tijd Shaq en Kobe-combo voor adidas geweest, waarbij de adidas NMD en Ultra Boost de kosten voor Originals en hardlopen hebben geleid. We wachten nog steeds op dat derde model om een drievoudige dreiging van adidas sneakers af te ronden, en de Pure Boost-mixen in het perfecte recept van materialen en kleuren zodat het net zo goed is als de bovengenoemde twee. De Pure Boost, hier te zien in vijf kleurstellingen, maakt gebruik van Primeknit-bovendeel, opgespoten driestrepen bovenwerk, een stuk leer op de zijhak en een Boost-zool over de volledige lengte. Gezien de positieve reactie op de eerder uitgebrachte adiZero Prime Boost, kon de Pure Boost hetzelfde succesniveau bereiken.

Een van de nieuwste Adidas Pure Boost Sale nlhardloopschoenen met crossover casual appeal, de PureBoost ZG, valt dit najaar in een van de schoonste kleurstellingen. Met een blik die elke fan van het klassieke 'Cool Gray'-kleurenpalet zou moeten goedkeuren, heeft de PureBoost ZG een grijs mesh-bovenwerk met witte accenten voor een eenvoudige maar toch zeer effectieve look. Met die Boost-schokdemping van volledige lengte, waardoor je het gevoel krijgt dat je op veerkrachtige wolken loopt, het aantrekkelijke ontwerp en het prijskaartje van $ 120, zou je zeker klaar moeten zijn om een paar op te halen.

De alleen-dames Adidas Pure Boost Sale Nederland X krijgt een herfstupgrade met deze nieuwe all-terrain-editie. De Pure Boost X ATR heeft nog steeds de unieke "zwevende" boog voor een sokachtige en nauwsluitende pasvorm, maar wordt opgewaardeerd met een meer robuuste zool met extra tractie voor off-road of natte en gladde runs. De all-terrain Pure Boost X debuteert in de colorway die je hier ziet, met een zwart stretch-mesh bovenwerk met een gespikkelde afbeelding in houtskool en een buitenzool van gemarmerd gom.

Als het een Adidas Pure Boost Waar te Koopsilhouet is met volledige Boost-demping op de bodem, dan zal er wat interesse zijn. Dit geldt ook voor de huidige trend in sneakers, waar de technologie die adidas Originals en prestatiemodellen vasthoudt één op dezelfde is. De adidas Pure Boost X is een van de nieuwste silhouetten met performance-technologie met een esthetische uitstraling geïnspireerd op de hoogwaardige adidas Y-3-lijn van Yohji Yamamoto. Dit 'Power Red'-paar slaat de eenvoud over voor een dynamisch grafisch zwaar bovenwerk met overal fotorealistische bloembladeren.

Responses

No responses yet. Be the first one!