Ask A Question
0

Nike Air Max 90 Kopen goedkoop

Asked by emmanuelle6 on 12/18/2018 at 1:48 AM

Image

Je kunt het ophalen op www.sneakerjumper.com

De Nike Air Max 90 Kopen goedkoop Hyperfuse is een van de vele Swoosh-sneakers die Independence Day voor de zomer van 2013 viert. De schoenen zullen dit doen met drie afzonderlijke releases, de som van de delen die de kleuren van Old Glory vangen. De rode, witte en blauwe set verschijnt op 29 juni, zodat je ze een week eerder kunt oppikken dan de 4 juli-festiviteiten die je gepland hebt.

Nike Air Max 90 Bestellen goedkoopje op zoek bent naar officieel Star Wars-schoenen dan hoef je niet verder te kijken dan het uitgebreide assortiment dat een paar jaar geleden werd uitgebouwd door adidas. Maar als je op zoek bent naar fancreaties buiten dat bereik, dan zou dit de slag moeten slaan. Getoond is de Nike Air Max 90 Hyperfuse "Jedi", een paar gemaakt door een Dank Customs die een palet gebruikt dat lijkt op de Nike SB Dunk Low met dezelfde naam. Daar stopt het echter niet, want de maker sloeg ook op de logo's van Rogue Squadron uit de legendarische tijd om fans van de serie te verzwijgen op zoek naar een beetje meer kennis.

De VS zijn definitief weggelaten tijdens alle recente geografisch gerichte Nike Air Max 90 Goedkoopstereleases. Er was de "Home Turf" -serie die zich richtte op Euro-steden, en dan waren er de "Stranden van Rio" die dingen naar Zuid-Amerika brachten. Eindelijk nog wat meer warmte af te breken voor het Land of the Free is dit, het Nike Air Max 90 Hyperfuse 'Independence Day'-pakket. De sneakers zijn er in respectievelijk rood, wit en blauw, en elk heeft een strakke Amerikaanse vlag op de tong.

Met de vakantie van Nike Air Max 90 Groothandeljuli net om de hoek, is Nike Sportswear klaar om zijn collectie themaschoenen te laden in de voorspelde rood / wit / blauwe vorm. De Nike Air Max 90 Hyperfuse krijgt die behandeling als we een eerste blik werpen op de colorway "USA Red" - een van de drie Nike Air Max 90 Hyperfuse-releases die deel uitmaken van het pakket (kunt u raden wat de andere twee kleuren zijn? ).

Dames colorways nemen het voortouw voor de Nike Air Max 90 Goedkope echte Hyperfuse als we de zomer van 2013 ingaan. Deze nieuwe drop is een goed voorbeeld van een colorway waar jongens ook in zouden zijn, zijn Hyper Blue, Bright Citrus en Total Crimson-brouwsel komen dicht bij de New York Knicks / Mets-colorway die de laatste tijd vrij populair is geweest.

Responses

No responses yet. Be the first one!