Ask A Question
0

adidas falcon svarta

Asked by maiemiwms on 12/05/2018 at 9:47 PMadidas skor dam rosaFör de som inte redan är medvetna är den nya Adidas Originals Falcon faktiskt en anpassning av 1998: s ursprungliga Falcon Dorf-silhuett, en serie löparskor som släpptes under en särskilt stark period av varumärkena som körde utgången.

adidas skor herr vitFärger var särskilt levande och alla slags olika former introducerades, några lite mer abstrakta än andra. Snabbspolning 30 år och DNA se är en uppgradering för damerna (vid sidan om frisättningen av Yung-1 som ligger så nära originalet som vi kan hoppas få.

adidas skor 2018Med hjälp av samma mellansula som grund (om än med några märkningsjusteringar) följer Falconens övre liknande designföremål till OG, även med några av de befintliga panelerna och formar lite formen för ett mer feminint utseende. Den tre-strecks branding har tagits bort från sidan i stället för en maskpanel. Efter en mängd ljusare färger har den senaste versionen tagits tillbaka till monokrom, lagar svart mocka, nät och läder tillsammans för en enkel ren exekvering.

adidas falcon svartaAdidas Falcon kanaliserar designvibbar och har ett modernt utseende. Ladies, tiden för dig att hoppa på denna våg har äntligen kommit! Denna omarbetade klassiker från 90-talet har mocka, mesh och reflekterande paneler. Adidas torsionsystemet gör att framfoten och midfoten kan röra sig självständigt och därigenom anpassa sig till varierande terräng. Sedan denna teknik gjordes sin debut 1988, har den presenterats i en mängd olika silhuetter.

https://www.rea-skor.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!