Ask A Question
0

Nike Air More Money Koop deze

Asked by kiptrantow on 12/04/2018 at 2:13 AM


U kunt het ophalen op www.willtrval.com


Nike Air More Money Koop deze - een schoen die helemaal draait om de almachtige dollar - is gearriveerd in een nieuwe LX-iteratie die de maximalistische look van sommige eerdere releases omverdoet voor een meer ingetogen stijl. De belangrijkste accenten komen via gekartelde zwart lederen overlays op de bovenkant met een old-school acid wash print, die een tonaal contrast geeft met de zwarte neopreen ondertapijt en zwarte veters. De direct herkenbare omkeerbare kanten sluier van The More Money heeft zowel een zwart lederen kant met tonaal borduursel als een luxe zwarte suède kant zonder enige branding, als je liever je rijkdom voor jezelf houdt. Kleine merkhits verschijnen op zowel de lijkwade en de hiel, en de Air More Uptempo-stijl middenzool heeft een combinatie van wit, grijs en zwart om de look af te maken.


Op de hielen van een recent uitgebracht Nike Air More Money buy this-silhouet voor de Bronx, is Nike klaar om de wereld een andere versie van de vintage hoops-sneaker te presenteren met een uitgesproken militaristische esthetiek. Deze klassieker uit het midden van de jaren negentig, die voornamelijk in Olive is gemaakt, maakt gebruik van Habanero Red voor korte flitsen aan de binnenkant van de Air sole-eenheid, de Swoosh op de verwijderbare mantel en het AIR-logo op de hiel. Zwart werkt ook als een neutraliserend middel bij deze selectie, wordt ingeluid op zijn hiellus, keel, AIR MONEY op de hiervoor genoemde lijkwade en uiteindelijk op het passend geborduurde dollarteken op de hiel. De Swoosh heeft de hak van deze sneaker op verschillende manieren gebruikt in 2018, omdat we daar de afgelopen maanden elementen hebben gezien zoals een spaarvarken, diamant en meerdere tekens van internationale valuta.


Juni is bijna voorbij en 4 juli staat voor de deur. Nike Air More Money Opruiming Onlineis Amerikaanser dan rood, wit en blauw, of koud, hard geld - en Nike weet dit. Daarom hebben ze twee nieuwe Air More Money-colorways klaar voor de jaarlijkse viering van onafhankelijkheid: een levendig rood en een waardig blauw. Het rode paar heeft een geheel rood leer en mesh bovenwerk, met zwarte accenten aan de veters, kraag, hiellip en de branding van de lijkwade. Het blauwe paar heeft dezelfde tonale leder- en netlook op de bovenkant, maar verwisselt de zwarte accenten voor witte veters en een kraag van een marinekraag / hiel, terwijl de branding van de kantversteviging in wit en rood aankomt. Beide paren hebben een witte middenzool, dollartekenborduurwerk op de hiel en contrasterende Air Max-eenheden. Voor een laatste touch, beide paren hebben ook een reserve set shrouds zonder enige branding als je op zoek bent naar een subtielere look.


Nike Air More Money Cheap online heeft altijd naar de fijnere dingen in het leven geknikt met zijn op valuta gerichte branding, maar dit nieuwe koninklijke paarse paar is misschien nog maar de meest luxe versie van het silhouet. De schoen heeft een rijk bovenwerk in paarse nubuck met zwarte onderlaken en is voorzien van goudborduurwerk op de veter en de hiel. Maar echte luxe wordt geleverd met opties en de schoen is uitgerust met een extra paar vetermantels die zijn opgemaakt met een wilde luipaardprint met gouden geborduurde dollartekens en Nike-graphics. Een paarse tussenzool, de Air Max-eenheid over de volledige lengte en de buitenzool van het gom maken de weelderige look van de schoen af.


Nike blijft de nadruk leggen op het luidruchtige en gehybridiseerde Nike Air More Money Bestellensilhouet met een nieuwe met diamanten bezaaide iteratie. De nieuwe Nike basketbal-retro, die teruggaat naar een luxueuze Nike Dunk Low uit 2005 met een diamant op de lip van de tong, heeft hetzelfde logo op het uiteinde van de verwijderbare mantel. Een dollarteken is op de hiel geborduurd, terwijl de Air Sole-eenheid over de volledige lengte de selectie in stijl afrondt. Wolf Grey en Island Green spelen mooi van elkaar, omdat de voormalige het meest onroerend goed inneemt en de laatste als een leuke pop van kleur fungeert.

Responses

No responses yet. Be the first one!