Ask A Question
0

Adidas Continental Goedkoop

Asked by phensh on 12/02/2018 at 9:34 PM

Na oorspronkelijk opnieuw uitgebracht in zowel wit als zwart in juni, is de Adidas Continental Heren Aanbiedingen - een schoen die veel vergeleken is met de adidas Yeezy Powerphase - grijs en geel gedaald. De schoen biedt een voornamelijk tonale look, met een medium grijs dat de bovenkant, middenzool en buitenzool siert, terwijl accenten arriveren via een tweekleurige middenvoetstreep met een felgeel en een extra-donkere marine. Verdere details komen aan via navy trefoil hits op de tong en hiel / retro adidas-branding bij de keel, en de vintage esthetiek van de sneaker wordt aangevuld met grijze veters en een vintage grijze buitenzool.


Изображение


In eerste instantie werd de terugkeer van de Adidas Continental Dames Lage Prijs sneaker uit de late jaren 80 de adidas Rascal genoemd, maar nu lijkt het erop dat het terug zal komen onder zijn oorspronkelijke monnik. Deze simplistische sneaker dient als inspiratie voor de populaire adidas Yeezy Powerphase-lijn van Kanye en het Duitse merk Sportswear en komt rechtstreeks uit de eindeloze archieven van de Three Stripe. Uitgevoerd met een rode en marineblauwe streep in de bovenkant en een badstof binnenkant, is het een exacte kopie van de originele release die al veel eerder had moeten verschijnen voor een heruitgave.

Een van de populairste adidas Originals-silhouetten van de zomer, de Adidas Continental Bestel Online - een klassiek casual silhouet dat veel overeenkomsten vertoont met de adidas Yeezy Powerphase van Kanye West - is naar boven gekomen in een nieuw 'Aero Blue'-schema. In navolging van de kleurrijke voetsporen van de "Semi Frozen Yellow" en "Clear Pink" colorways die vorige week werden onthuld, heeft de "Aero Blue" een zeer zwakke lichtblauwe tonale bovenkant, tussenzool en buitenzool. Een tweekleurige scharlaken en marine streep op de zijkant voegt een pop van preppy contrast toe, terwijl de klassieke adidas branding op de hiel, tong en keel komt.

adidas 'gloednieuwe Falcon silhouet gepopulariseerd door miljardair Kylie Jenner is een van de top nieuwe modellen van het merk van 2018. Adidas Continental Goedkoop Exclusief ontworpen voor de dames, biedt het een slanker uiterlijk dan de retro-geïnspireerde Yung-1 terwijl het nog steeds een soortgelijke esthetische scharnier draagt op zijn uitgebreide mogelijkheden voor gelaagdheid en kleurblokkering. De volgende stap om lid te worden van de Falcon-familie is een glinsterende constructie gecentreerd rond een voornamelijk metallic goud bovenwerk met felroze en blauwe flitsen voor een uitgesproken vrouwelijke toets.

Het was een bewogen eerste jaar op de markt voor de adidas Falcon. Adidas Continental te Koop Na eerder dit voorjaar debuut te hebben gemaakt voor een warme ontvangst, veranderde het casual silhouet voor dames de opwarming voor de zomer, met adidas die Kylie Jenner in dienst nam als nieuw gezicht. Natuurlijk zijn aanbevelingen alleen belangrijk als het product zelf goed is gedaan - en de Falcon is zeker dat hij in een veelheid van in het oog springende kleurstellingen is uitgebracht. De slank-maar-retro-look is perfect afgestemd op het huidige modeklimaat en is nu opgedoken in een gloednieuwe 'Collegiate Navy'-make-up, compleet met een overvloedige portie metallic laklederen details.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenprofile.com

Responses

No responses yet. Be the first one!