Ask A Question
0

Nike LeBron Kjøpe Online

Asked by qeardy on 11/15/2018 at 1:19 AM

Den gradvise utbyggingen av Nike LeBron Lavest Prisomfattende "Art Of A Champion" -pakke har fortsatt gjennom NBA Playoffs, og nå er det LeBron James tur til å bli med i sin spesialutgave "25 Straight" Zoom Soldier. Hvorfor en Zoom Soldier? Skoen ble slitt under James minneverdige 2007-prestasjon mot Detroit-stemplene i spill 5 av ECF hvor en ung King James dominert, scoring 25 poeng på rad i en dobbel OT-thriller for å salte både spillet og serien unna, tjene hans Første tur til NBA-finalen i prosessen. Skoen har en hvit skinn øvre, med soldatens tunge, krage og signatur midfoot / hæl stropper kommer i en rik marineblå. Gull LeBron branding pryder tungen, hælremmen og midtfotskinnen mens en stor hvit Swoosh dukker opp på midtfotstroppen. Pute er utstyrt med hæl og forfoot Zoom Air mens et hvitt sildbens yttersålmønster gir optimal trekkraft, og minnesskoen er ferdig med "Think 16" merkevarebygging på den indre tungen og gullet Larry O'Brien trophy hangtag som er blitt synonymt med pakken .

Siden januar 2017 har Nike LeBron Billig Generation på jevn måte, og introduserte originale fargeløsninger fra 2003 og stilige nye design mens de klarte LeBron James opp med noen en-av-en PE. Senere denne måneden vil en av de mest heraldede eksklusivene som er laget for kongens venner og familie, se en bred utgave da SVSM-utgaven inspirert av hans alma mater, vil treffe detaljhandel for første gang.

I et spill 1 Eastern Conference Finals-tap i hendene på Boston Celtics, hadde Nike LeBron KjøpJames en "Just Do It" PE-versjon av LeBron 15. I går kveld trakk konen sitt sko til et helt nytt nivå med et aldri -behandlet "SVSM" -versjon av samme Battle Knit-utstyrt silhuett. Mens LeBron var like ustoppelig som noensinne - samlet 42 poeng sammen med 10 bord og 12 dimes - det var ikke nok å få jobben gjort da hans Cavs kommer tilbake til The Land i et 2-0 hull. Med inspirasjon fra kongens første Air Zoom Generation PE, har denne LeBron 15's øvre hvite i forfoten av tilbudet mens irsk grønn gjør sin tilstedeværelse kjent på ryggen halvdelen av sneakeren.

Bare i går tok vi deg med en offisiell titt og oppdatert utgivelsesinformasjon om Nike LeBron Kjøpe OnlineSoldier 12 "Dark 23", og i dag får vi en første titt på et "SVSM" -tilbud. Ser som en nikk til kongens St. Vincent-St. Mary High School, den kommer i en irsk-passende hjem colorway. Den primært hvite øvre er komplementert av grønne og gull aksenter på sin merkevarebygging, flekkete mellomsåle og yttersåle. LeBrons signatur Dunk Man-logoen vises på en unik måte, da den er subtilt omtalt på velcroområdet som hjelper brukeren til å kontrollere sin eller hennes låseform.

Etter Nike LeBron Rabattforbløffende spill-vinnende 3-pointer i kamp 5 mot Indiana Pacers i går kveld, har en ny fargelegg fra sin kampkonsol Soldier 12 dukket opp. Med den klassiske svart / rød fargebanen som har blitt synonymt med King James Nike Basketball-linje, har skoen en svart topp med røde aksenter som kommer på stroppens Swoosh / LeBron-logoer og hælkrage. En hvit / svart mellomsåle med en stor preget Zoom Air heel logo og en to-tone hvit og svart yttersåle fullfører dette Soldier 12s klassiske utseende.

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

Image

Responses

No responses yet. Be the first one!