Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 Nike Air Max 97 Winkel
Ask A Question
0

Nike Air Max 97 Winkel

Asked by liugou on 07/07/2018 at 1:44 AM
De Nike Air Max 97 Winkels nederland maakte een ceremoniële terugkeer in het originele "Silver Bullet" -thema, maar het lijkt erop dat de klassieke colorway een terugkeer maakt naar een bijgewerkte versie van de epische hardloopschoen. Nike introduceert binnenkort de Air Max 97 Ultra '17, met een herbouwd bovenwerk en zool met lichtere materialen. Het type "AIR MAX" op de hielstrepen is ook bijgewerkt, terwijl de kenmerkende 3M reflecterende tracks aan de bovenkant nu "afgeplakt" zijn in plaats van geborduurd.

De Nike Air Max 97 Winkel is opmerkelijk en bestaat uit een reeks onberispelijk ontworpen hardlopers die ook hun weg naar de straat hebben gevonden. Geïntroduceerd in de late jaren 90, lokte de Air Max 97 een stijl uit in tegenstelling tot eerdere modellen die binnen de lijn werden uitgebracht. De runner had een Max Air over de hele lengte die zichtbaar was gedurende de hele tussenzool. Nooit eerder was de lucht volledig zichtbaar tot dit model. Het golfachtige ontwerp bovenaan benadrukt de coole stijl die nooit is verdwenen.

Een van die paren die je binnenkort kunt verwachten van winkeliers, is degene die je hierboven ziet en die een waaier aan kleuren heeft. Deze Nike Air Max 97 Nieuwe combineert wit en bruin op het grootste deel van het bovenwerk met felroze op het hiellipje, inlegzolen en de tong en het zijpaneel. Toevoegen aan de pop van kleur zijn neon groene touw veters. Afwerkingsdetails omvatten reflecterende 3M-accenten aan de bovenkant, een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

Zoals eerder vermeld, komt de Skepta x Nike Air Max 97 Nieuwe collectie Ultra 17 gekleed in een meerkleurig, levendig zwavel en zwart kleurenschema. De kleuren en het ontwerp op de schoen zijn geïnspireerd op het huis van Skepta in Marokko en de tinten die werden gebruikt voor de 1999 Air Tuned Max, die toevallig de eerste schoenen waren die Skepta met zijn eigen geld kon kopen. De Skepta x Nike Air Max 97 Ultra 17 heeft een bovenwerk dat iriserend is, van polyutheraan is bedekt met een koperen / rosé gouden leren tint in contrast met het zwarte gaas en de HF-las van het Swoosh-logo.

Deze luxueuze versie van de Nike Air Max 97 Goedkope echte LX Swarovski is verkrijgbaar in de OG Silver Bullet-colorway, maar is bedekt met Swarovski-kristallen voor een nieuw uiterlijk. Om haar 20-jarig jubileum te vieren en haar toekomstmogelijkheden voor Lente en Herfst 2017 te verkennen, keken de ontwerpers van NikeWomen naar een materiële pionier, Swarovski, en hun Crystal Fabric, om de duurzaamheid van de Air Max 97 op een creatieve manier te verfraaien en te verduurzamen. Onbesneden kristallen, de stof biedt een glanzende maar korrelige uitstraling, perfect voor een nieuwe uitdrukking van de kenmerkende glans van het origineel.

Je kunt het ophalen www.breakerun.com

Responses

No responses yet. Be the first one!