Ask A Question
0

​Adidas NMD City Sock To Release I Sort Med Tan Leather

Asked by SilviaJenkins on 06/12/2018 at 1:40 AM

Det har været en travl sidste uger for adidas NMD. Efter to udekampede NMD R1'er og en NMD Racer i samarbejde med Whittaker Car Club blev afsløret, har vi nu adidas yeezy tilbud et første kig på en premium-tag på NMD City Sock. Med en helt sort Primeknit-øvre ankommer skoenes definerende mærker via sin premium tan læder detailing. Hælfligen, som er typisk tynd og fremstillet af stof, er erstattet af et tykt læder, og den mediale sides store halvcirkelplaster er også lavet i samme premiumfarvet læder med skoens stilnummer på siden. En ren hvid Boost mellemsål med hvide mursten giver komfort og kontrast, og skoen er afrundet med en simpel hvid ydersål. Se efter disse premium City Socks at ankomme den 1. juli med en pris på $ 180 USD.

adidas yeezy danmark Mens adidas NMD-linje var en af de mest populære sneaker på planeten, er den siden faldet betydeligt i alle former. Selv om det kan være tilfældet, har Three Stripes ingen planer om at bremse produktionen, hvilket fremgår af dette attraktive City Sock Selection. Klædt i en storslået kombination af Oliven / Khaki / White, den har nogle alvorlige militaristiske vibes. For en hurtig præmie berører sin Brand With the Three Stripes hæl løkke og dens midfoot usher i læder i modsætning til den sædvanlige mesh konstruktion, mens den øverste er lavet af sædvanlige Primeknit. Sneak et højdepunkt på et officielt sæt billeder nedenfor og marker dine kalendere til den 1. juli ankomst af denne helt nye NMD CS1.

yeezy boost 350 danmark Verdensmesterskabet i 2018 starter en uge fra torsdag, og adidas er klar til festlighederne med en ny "Alphabounce" -farve, der er inspireret af verdens største fodboldturnering. Skos øverste har en flecked solrød / sort farvelægning, mens neon gul detaljer på hælkrave-, tunge- og hællogoen giver en fed kontrast, og et sort snoringssystem giver enkelhed. Skoets sporty look er afsluttet med en solrød Bounce mellemsål, der giver behagelig pude og en simpel sort ydersål. Kig efter disse World Cup-klare Alphabounces at frigive denne lørdag den 9. juni og detailhandel for $ 100 USD.

Responses

No responses yet. Be the first one!