Ask A Question
0

Saucony kinvara 9 är bra skor

Asked by Ining1989 on 06/08/2018 at 3:37 AM

Tidigare finns det atletiska sneakers som har gått och kommit. Ett antal av dem hänger in där under en längre tid och det är de som i allmänhet har fångat intresse för skopåkningssamhället. saucony löparskor herr är en speciell sneaker. Vänligen läs igenom denna korta korta artikeln om du skulle vilja veta mer om den här sneakeren. Denna utvärdering kommer att ta en titt på de många olika funktionerna hos skon plus mycket mer. Bland de finaste gamla stilens atletiska skor finns Saucony Jazz. Skopans popularitet fortsätter att vara på toppen, även om de har varit kvar länge. Skon var ursprungligen skapad för att vara en träningsskor, men efter ett tag har folk använt det mycket mer som en avslappnad sko, eftersom den är väldigt bekväm plus den har också en bra stil om den.

Det övergripande målet Saucony hade att skapa saucony kinvara 9 dam var att hylla sitt rika arv i retro-runde samtidigt som man firar där Saucony är som ett företag. Shadow 5000 EVR innehåller element från originallinjen och deras tekniska prestanda. Designsspråket i Shadow 5000 är gift med Sauconyys full-längd EVERUN mellansula + yttersågsteknik. Ytterligare funktioner inkluderar en mjuk / flexibel knit övre, och en grön-hak-accent.

Fantastisk stil är en av de saker som billiga saucony skor har på sig. Dessa skor är allvarligt moderna och de ser anmärkningsvärda på fötterna. Om du letar efter en avslappnad sneaker för att sätta på med din vardagsrums garderob, är jazz verkligen det bästa alternativet där ute. En av de saker som människor verkligen gillar om dessa sneakers är att de har ett mycket bra färgval. Färgvägarna har kombinationer av färger som verkligen fungerar tillsammans. Detta är den främsta anledningen till att skorna är så gillade och så många individer älskar dem.

Efter att ha fått en begränsad utgåva förra veckan kommer Up There x saucony löparskor dam rea att släppa ut på utvalda återförsäljare världen över imorgon. Up There x Saucony Grid 8000 Sashiko är inspirerad av traditionell japansk kultur och har en Indigo läder och sashiko sömmad övre, premiär tunga taggar, smidig läder inre sålar och silver tippade vaxade bomullspetsar. Efterbehandlingsdetaljer inkluderar märkeshår, ett mönster på tån och sidopaneler, tan läder tunga taggar och speciell förpackning.

Responses

No responses yet. Be the first one!