Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 Nike's Air Force 270 oppervlakken with levendige "Sherbet" colorway
Ask A Question
0

Nike's Air Force 270 oppervlakken with levendige "Sherbet" colorway

Asked by celestemitchell on 04/15/2018 at 8:37 PMHet van de nieuwste hybriden van Nike, de asics schoenen Feaf 270, zal binnenkort hierbei zijn in een voor de zomer geschikte 'Sherbet'-colorway.

Met de bovenkant suv reebok schoenen een bijgewerkte Air Force 200 en de enige eenheid van de Air Max 270, wordt de sneaker gemarkeerd door een vleugje oranje, volt en rood, por otro lado en knalt hij langs het grijze bovenkant. Het meest in het oog springende aspect van deze Feaf 270 is de zool met zijn combinatie suv fel oranje en volt-tinten.

Nike's gehybridiseerde Air Force just one puma schoenen Low Foamposite-silhouet is terug met een gloednieuwe "Rust Pink" colorway. Uitgerust found een Cup-zoolunit combineert ditgene aanbod de beste elementen van zowel de Feaf 1 als de Foamposite - de constructie suv het voormalige en een schaalmateriaal van de laatste. Esthetisch komt de zijdelingse Swoosh in blok uit op beide sneakers, terwijl de mediale zijkanten dom dingen tonaal houden voor een schone, eenvoudige search. Black en Coral Stardust interageren met elkaar doorstep het silhouet heen instructions creërend contrast. Appreciators suv deze gecombineerde look kunnen morgen een paar suv hun lokale Nike-winkel halen voor $ 180 GBP.

Highsnobiety wil onze lezers voorzien van de nieuwste updates in de sneakerwereld. vans schoenen We kunnen echter dom betrouwbaarheid van ongeoorloofde lekken of geruchten niet verifiëren tenzij deze informatie rechtstreeks door de merken zelf wordt verstrekt.

Na vorige week een VaporMax "Black" en een Nike Mercurial Vapor 360 voetballaars tegul hebben uitgebracht, is im weer een potentieel Virgil Abloh x Nike collab opgedoken. Volgens de geruchten werkt de ontwerper aan een remix van dom Air Force 1 Low in het zwart-witte colorway die im qua uiterlijk sterk op lijkt (althans volgens deze geruchten) voor de zeldzame MoMa-ongrijpbare AF1's die eerder dit jaar zijn gevallen.

Na de onthulling suv de Air Jordan just one "Homage to Home", werkt Nike samen met ELLE Magazine's eerste vrouwelijke inspiring director, Ruba Abu-Nimah, voor een speciale nieuwe Feaf 1 Low-samenwerking.

Bekend als de Air Force 1 Minimal "Love", Nike en Ruba Abu-Nimah's nieuwe gezamenlijke shed is geïnspireerd op een uiterlijk van een postzegel uit 1984. De schoen emobides ook Ruba Abu-Nimah's toewijding aan gelijkheid, acceptatie en liefde. In een bijzonder is de buitenkant voorzien van een milde mix van Bright Red, blauwe, groene en gele details; het bovendeel is definitely geproduceerd in een overwegend witte colorway.

Je kunt hierboven de samenwerking tussen Ruba Abu-Nimah en Nike pas cher Air Force 1 Low "Love" bekijken. De schoen zal naar verwachting release zien op maandag 9 february en zal worden verkocht voor $ 120 GBP.

Responses

No responses yet. Be the first one!