Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 ​ Miten Nike Digitaalisesti Yhdistetty Feaf 1: n avoin pääsy
Ask A Question
0

​ Miten Nike Digitaalisesti Yhdistetty Feaf 1: n avoin pääsy

Asked by celestemitchell on 04/15/2018 at 8:25 PM

Miten Nike Digitaalisesti Yhdistetty Feaf 1: n avoin pääsy

Nike Air Force 1 NikeConnect, kenkä, joka kommunikoi käyttäjän älypuhelimen kautta kantapäässä upotetun NFC-sirun kautta, virallisesti julkistettiin ja julkaistiin hiljaa aiemmin tänään. Kenkä tarjoaa käyttäjälle pääsyn eksklusiiviseen julkaisumenetelmään nimeltä "The Choice": skannattaessa älypuhelimen avulla sneaker antaa sen käyttäjälle mahdollisuuden valita ja ostaa yhden kahden rajoitetun kengän joka kuukausi. Käyttäjä voi myös päästä yksinoikeuteen New Yorkissa ja päästä erityiseen sisältöön myös Nike pas cher -sovelluksessaan. Tämä with vans old skool kengät uusi laajennus NikeConnect-teknologialle, joka esitteli viime vuonna NBA-tusseja ja tarjosi samanlaisia tuotteita ja kokemuksia, jotka liittyivät Niken NBA-urheilijoihin kuten LeBron James ja Kevin En. Koska Nike jatkaa kohti yhä digitaalimallia, voit odottaa näkevän enemmän "Connected" -kokemuksia ja tuotteita brändistä, sitomalla heidän tuotteitaan, urheilijoita, kokemuksiaan ja tarinoitaan niiden takana tavalla, jota ei ole koskaan tehty aiemmin. Ei ole vieläkään virallista sanaa näistä korkean teknologian Feaf 1: n laajemmasta julkaisusta, mutta muista pysytellä viritettynä, kun lisää tietoa julkaistaan, kun se tulee saataville.

Rasheed Wallace tunnetaan yhtenä NBA: n historian kovaisimmista miehistä, ja se oli täysin esillä vuoden 04 NBA-finaalissa. Wallace otti tämän sarjan fyysisen pelin 5 vans kengät ale aikana edullisen kyynärnän Slava Medvedenkon rintakehään ja muutti sen vihan intoeksi ja jatkoi hallitsemaan loppuottelua. 28 pistettä nousemalla ja vetämällä 13 levypalloa - kummassakin joukkueessa - Wallacen suorituskyky antoi Detroitille mahdollisuuden ohjata sarjaa vastaan Lakersia vastaan.

Tämän mielenkiintoisen näytelmän kunniaksi Nike on luonut Feaf vans ale 1 Highin "Rude Awakening" -jäsenyyden arvostetun Art Of an Champion -paketin riveihin. Tämä puhdas ulkoasu on varustettu Wallacen suosituimmalla "Ball Will not Lie" -haastattelulla yhdellä nilkanhihnastaan, ja se näyttää siluettia tähtiä kohti takapenkkiä. Bastante yksityiskohtia ovat NBA: some remarkable finaali teksti pohjallinen ja "16" logo sisäpuolella instructions edustaja 16 peliä hän vie kotiin Larry O'Brien Trophy. Tartu perusteelliseen ilmeeseen Air Force 1 High "Rude Awakening" alla ja merkitse kalenterisi 26. huhtikuuta julkaisupäiväksi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Nike klassinen Feaf 1 lenkkarit on yksi monipuolisimmista ja rakastetuimmista siluetteista, ja ajaton suosikki with juuri palannut tuoreella makeoverilla juuri ajoissa keväällä. Saavuttamalla raikas "Summit White" -värisävyt, jotka on korostettu "Phantom Black" -mallilla, joka jäljittelee maalipurkausta todessa Jackson Pollock -mallissa, nämä kengät ovat yksinkertaisia, mutta silmiinpistäviä. Kenkä näkee krokotiili-innoittamattoman tekstuurin koko, lisäämällä hienovaraisen ulottuvuuden sekä ylellisyyden elementin muuhun tavalliseen kenkään. Päättynyt klassisilla valkoisilla nauhoilla vaaleanpunaisella metallilevyllä edessä, nämä kengät ovat täydellinen pari, joka lisää jousiasi kiertoon.

Olemme nähneet runsaasti Air Force 1 -silhouettes debyyttinsä juuri ajoissa keväällä, kuten pastellin innoittamana "pääsiäisenä" iteroinnilla sekä Swooshin älypuhelimella varustetulla AF1: llä, joka tulee NikeConnect-teknologialla osoittaen, että klassikko ei mene pois tyyliin milloin pian. Puhallettava Feaf 1 "Phantom Black or Summit White" päätyy Titoloon, jossa he myyvät noin $ 150 dollaria.

Responses

No responses yet. Be the first one!