Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 Nike Free
Ask A Question
0

Nike Free

Asked by safLOIP3698fdhfd on 12/07/2017 at 1:32 AMJe hebt misschien gemerkt dat elke 2016 GRATIS schoen RN heeft in de modelnaam en dit betekent niet dat de geregistreerde verpleegster. RN is een afkorting voor run en wordt gebruikt om de GRATIS lopende modellen te onderscheiden van GRATIS fitnesstrainingsmodellen. Naast dat RN wordt toegevoegd aan de modelnaam, is een belangrijke update van deNike Free Run 2 Zwart Heren-lijn de opname van een Lunar-kernschuim. Het gebruik van het kernschuim in de Lunar verandert niet significant de manier waarop de FREE RN-modellen voelen vergeleken met hun voorgangers, maar de nieuwe modellen zijn gewoon een beetje zachter. De enige uitzondering is de GRATIS RN-afstand, waar het Lunar-kernschuim een merkbaar zachtere rit levert dan alle andere GRATIS modellen, uit het verleden of heden

De 5.0 heeft een royale pasvorm in de voorvoet wat een belangrijk pluspunt is voor de comfortfactor.Nike Free Run 2 Zwart DamesIk denk dat de meeste mensen gewend zijn schoenen te dragen die een beetje smaller zijn - doe een schoen aan als de Free en je voelt het verschil wanneer je tenen een beetje ruimte hebben om te bewegen. Ik ga bijna altijd een halve maat omhoog in Nikes, en dat deed ik ook in deze schoen - het beetje extra ruimte vooraan zorgt voor een nog ruimere ervaring.

De GRATIS RN Flyknit en FREE RN hebben een platform dat is ontworpen om meer uit te breiden dan de 2015 GRATIS schoenen,Nike Free Run 2 Zwart Witmaar is niet zo duur als de GRATIS RN Motion. De GRATIS RN Flyknit en GRATIS RN vervangen de GRATIS 4.0 Flynknit en GRATIS 5.0, respectievelijk. De 4.0 had echter een offset van 6 mm en de 5.0 had een offset van 8 mm. Zowel de GRATIS RN Flyknit en de GRATIS RN hebben 8mm-compensaties. In feite hebben ze hetzelfde platform. Het verschil tussen de twee schoenen is het bovenste. De Flyknit is meer sokachtig en zorgt voor meer bewegingsvrijheid in vergelijking met de

ontworpen mesh bovenkant van de FREE RN. Bovendien zorgt het bovenwerk van Flyknit voor een grotere teenveer, waardoor de schoen dynamischer aanvoelt dan de normaleNike Free Run 2 Zwart Grijs.
De zool van de 5.0 heeft de kenmerkende lamellende groeven die op alle Nike Free-schoenen te vinden zijn. De lamellen zorgen voor een extreem flexibele zool die gemakkelijk buigt en rolt. Je voet doet in principe wat hij wil in deze schoen, wat een goede of een slechte zaak kan zijn. Ik ben dol op een minimaal controlerende schoen, dus ze werken heel goed voor me, maar ze kunnen in sommige gevallen ook de voetbeweging overdrijven. Ik filmde bijvoorbeeld mijn vrouw in een oudere versie van de Frees en de enige flexibiliteit had de neiging om haar pronatie aan één kant te overdrijven (ze heeft aan één kant een bunion en neigt naar wat schoenen tijdens late-pronatie).

http://www.airwitnl.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!