Ask A Question
0

Nadat de volledig witte versie van

Asked by Brelf1953 on 11/20/2017 at 2:50 AM

Nadat de volledig witte versie van het adidas cloudfoam vorige week was aangekomen, was het slechts een kwestie van tijd totdat het Duitse sportkledingmerk ook een volledig zwarte versie van de iconische lage topsneaker zou presenteren. Het wordt niet veel schoner - een triple zwart lederen versie van de adidas Stan Smith met geperforeerde Three Stripes zal zeker elke outfit zeer goed complimenteren. Je kunt de volledig zwarte Stan Smith nu uit Feature halen.

nike air max 1 daalde eerder dit jaar, maar Nike besloot om de schoen nog een keer terug te brengen ter herinnering aan de introductie van Ken Griffey Jr in de baseballhall of fame.Om uit alle kleuren en modellen, waarom breng je de Nike Air Griffey Max 1 Freshwater terug? Veel mensen beschouwen dit Griffey's beste signature-model en colorway ooit uitgebracht, Nike heeft een selectie van enkele van de meest iconische AM-silhouetten geĆ¼pload die naar een speciale site zijn gemaakt, en welke ooit de meeste stemmen krijgen, krijgen een heruitgave.

Nu zal Supreme vier nieuwe versies van de nike free lanceren, een nogal duister lid van de Air Max-familie. Toen het woord voor het eerst op het web raakte dat een collaborative 98 in de maak was, twijfelden velen aan de authenticiteit van de schoen, en de eerste glimpen van de schokkende slangenhuidmake-up werden opgevangen met opgetrokken wenkbrauwen. Zelfs toen verdere beelden werden gelekt, waren doorgewinterde Supreme-volgelingen online snel om gezamenlijk "Fufu!"

Responses

No responses yet. Be the first one!