Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 Nike sb blazer vapor white
Ask A Question
0

Nike sb blazer vapor white

Asked by likeaibeile on 11/11/2017 at 12:27 AM



Nike sb stefan janoski max leatherär inte en främling för samarbeten. Sedan denna skateboardingutgåva av den klassiska Dunk debuterade 2002 har det funnits många, många collabmodeller, och träffarna kommer fortfarande. För deras senaste SB-collab upplagan samarbetade Nike med multimediakonstnär Thomas Campbell. Campbell, som också var konstdirektören på Nike SB Chronicles Vol. var trogen mot hans konstverk och levererade en modell som är svår att ignorera. De har en quilt-inspirerad design med en rad färger, mönster, mönster, zig-zag-sömmar, guld-accenter på tungan och en gummisula.

Lanserar idag den 6 oktober,nike sb zoom janoski slip canvas premiumsportar en övre skinn som ramar offwhite inlägg med slående apelsinöverlägg - ja, lika mycket orange som de klassiska Nike-lådorna. Den älskade Dunk SB siluetten bär den rena paletten med tidlös lätthet, och en präglad låda grafisk på båda hälen understryker temat. Oavsett om du är nostalgisk för den rutan eller inte, har den här tiden en stor potential.

Nike sb blazer vapor whitekan lägga till ett annat samarbete i sitt val med den kommande mashupen tillsammans med ett mycket anmärkningsvärt namn. David Chang, kock och grundare av Momofuku, har gått ihop med Swoosh med Classic Dunk High silhuetten. Denna mashup sammanfogar världarna av mat, sneakers och skateboarding under donering namnet "Lucky Peach." Hela dess övre är inslagna i mörk denim för att reflektera förklädenna som ses på Davids restauranger medan en grafisk lycklig persika broderas på hälen på varje sidosida .

Dunk har länge varit Ishod Wairs silhuett, varför Swoosh redesignade låga sparkar specifikt för den 25-årige New Jersey-individen. Nu, i september, fårnike sb skor sale onlineskridaren ännu en av sina renaste Dunk Low Pro-färgvägar. Efter vad som hölls i januari i sportbilinspirerad svart / röd / grå combo och Summer 2016s psykedeliska slipsfärg, är Wairs kommande Dunks markerade med en premium ljusgrå mocka övre medan en mörkare nyans träffar snören, Swoosh, hälen , och yttersåle. Lägger lite pop på den underdimensionerade färgväggen, och rosa accenter slår på tunga flikens textbrandning, liksom Swooshs underlag. Fins med en kontrasterande vit mellansåle och en matchande maskstunga.

http://www.erbjuderskor.com/

Responses

No responses yet. Be the first one!