Ask A Question
0

nike air force 1 low flykni

Asked by gdrghdzfh on 10/13/2017 at 10:23 PMMetnike air force 1 loween zwart-witte kleurstof met bijpassende veters wordt de zachte premium leren bovenkant van het model accentueerd door een simpel Swoosh-patent en een opvallende witte PU-zool met een volledige lengte van Air Sole-eenheid en rubberen zool. De kronkelende details van het laagste silhouet zijn de hele mandwand geweven doos en panelen.

Het basisschoenmateriaalnike air force 1 low flyknitis een rijk bruin premium leer dat perfect werkt met het turkoois suede koord en reliƫf Nike Swooshes. De eenvoudige lichte turquoise Franse kraag speelt mooi met de rest van de schoen en is verwijderbaar via een buffalomint schroevendraaier en kralen kwastje.

Alsnike air force 1 zwartu dacht dat alle witte en veelkleurige edities van de laagste nike air force 1 winkels nederland allemaal op de kraan, denk nogmaals. Waarschijnlijk de beste kleurpad van de Air Force 1 Ultra Flyknit, de zwarte versie van de shoppers is ook in staat om de laagste behandeling te krijgen.

De uitstraling van denike air force 1 dameshoge top is grotendeels intact en het ontwerp speelt nog eens een zwarte en grijze Flyknit top met bijpassende leeraccenten en Flywire, maar in dit geval passen de lussen overeen met de bijpassende middenzool voor een wit contrast.

http://www.zwartmall.com/

Responses