Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/qnundrum.com/includes/login.php on line 18 jordan trainer st
Ask A Question
0

jordan trainer st

Asked by Cithys2 on 05/04/2017 at 11:00 PM

Med Jordan Brand planlagt at bringe Air Jordan 11 Space Jam den 10. december, kan du satse på, at Jordan Brand skal melke helvetet ud af farvelægningen, indtil den dag kommer. Med andre ord forventer masser af Team Jordan og Jordan Brand sneakers at slippe ud i "Space Jam colorway. En af de første modeller til at gøre det er Jordan 1 Flight 4 Space Jam. Ja, det ved jeg ikke. Selv om det ikke bruger meget mesh, laklæder eller en isetål, deler jordan 1 flight 4 et par ligheder med Jordan 11 Space Jam. Disse omfatter den sorte (læder) øvre og den blå (mørke concord) hits, der anvendes til branding, hvilket også sker med at inkludere Jumpman på siden af hælen. Selvom det ikke er virkelig en erstatning for den rigtige ting, hvor mange af jer ville være nede for at rocke et par.


Blake Griffin har slået sig sammen med det 11-årige Børnehospital i Los Angeles patient Justice Griffith for at skabe en brugerdefineret jordan super.fly 5, at BG vil snøre sig op mod guiderne i aften. Parret hedder "Just 5" og vil blive auktioneret efter spillet med alle provenuet blive doneret til CHLA til ære for den årlige Make March Matter fundraising fest.


Denne originale jordan trainer st Just 5 har det løbende fem motiv, da fem repræsenterer 'power' i numerologi. Retfærdighed Griffith kæmper for tiden med akut lymfoblastisk leukæmi og har været hyppig patient på Børnehospitalet i Los Angeles, men det har ikke afskrækket sin kærlighed til alle sportsgrene. "CHLA er en fantastisk organisation, og det var en årsag til, at jeg var begejstret for at være involveret i," sagde Blake. "Jeg var heldig at lære Retfærdighed at kende og imponeret over, hvordan han vidste præcis, hvordan han ønskede, at" Just 5 "skulle se ud. Jeg kan ikke vente med at vise det på banen og hjælpe med at rejse penge til CHLA-patienter som Justice, som har brug for hjælp. "

Responses

No responses yet. Be the first one!